Cursuri

Cursurile oferite de Institutul Confucius din Bucureşti se adresează atât copiilor cât şi adulţilor şi sunt organizate pe nivele de studii ce cuprind mai multe module. Institutul oferă, de asemenea, cursuri specializate, cursuri intensive, precum şi cursuri pentru companii de stat şi private.

Pentru studenţii secţiei de chineză a Universităţii Bucureşti sunt organizate cursuri specializate pentru audiţie, conversaţie, precum şi un Chinese Corner

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Taxa :ADULȚI- 300 RON/ modul, COPII-40 RON/modul

Structura: Adulți: fiecare modul cuprinde un număr de 8 săptămâni, la care se adaugă 2 săptămâni de cursuri gratuite. Astfel, fiecare modul are 10 săptămâni, cu câte două şedinţe săptămânale (total 20 şedinţe); Copii: fiecare modul cuprinde 10 ședințe, cu o frecvență de o ședință pe săptămână.

Cursuri gratuite: Studenţii şi angajaţii Universităţii Bucureşti beneficiază de cursuri gratuite.

În cazul în care 2 sau 3 membri ai aceleiași familii frecventează cursurile de limba chineză, o personă va plăti taxa integral, iar ceilalți membri vor plăti căte 100 lei.

Plata taxei se poate efectua în cel mult 2 rate.

Detaliile privitoare la plata taxei vă vor fi comunicate pe e-mail, după efectuarea înscrierii ( la telefon – 021.40.25.401 sau pe adresa de e-mail institutul.confucius@gmail.com)